.

.

Cărțile oferă placere și bucurie pentru milioane de oameni. Sunt, de asemenea, o sursa vitala de educatie si de acumulare de cunostinte indiferent de varsta. Iar, cand vorbim despre cartile pentru copii, mai facem un pas in adanc și știm că aici este despre mult mai mult. In cazul lor ne raportăm la construirea de relații, la crearea de atasament securizat, iar dincolo de toate acestea știm că ele inseamna iubire. Cartea pentru copii asta face, aduna la un loc ce e mai bun si frumos din ceea ce adultul ii poate darui celui mic: dragoste si invatatura.

Și pentru ca suntem și noi parinți, din drag de carte, dar și de oameni mici si mari, am pornit pe drumul acesta, cel al aducerii în casele voastre a celor mai frumoase cărți in limba engleză.

Astfel, am inteles ca uneori poate fi costisitor sa cumpărati toate cărtile ce vi le doriți, cărti la preturi poate mari, însă a le oferi copiilor diversitate și calitate în relația cu cartea vă este o prioritate, ne-am hotarat sa vț aducem în case cărți minunate care mai demult au fost iubite si de alti copii. Cărți ce dincolo de cuvinte și imagini transmit cel mai adesea și dragostea cu care au învățat sau alinat pe cei mici ca și ai vostri.

Ne bucuram sa vă primim in casa noastră, casa miilor de cărți cu stele pentru a vă alege cele mai frumoase, educative sau distractive lecturi la prețuri de exceptie.

Aici veti găsi, cu siguranta, o carte pentru fiecare, carte ce va aduce multă, multă bucurie.